Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweede editie AltenaCup op komst' Alle jeugdcategorieën kunnen deelnemen.
15apr

Tweede editie AltenaCup op komst

ALTENA - Nu de Regiocup in Altena naar verwachting niet meer voor de zomer georganiseerd kan worden, volgt daarom een tweede editie van de AltenaCup. Vorig jaar ging deze door de Corinacrisis niet door. De organisatie van de AltenaCup werkt achter de schermen al aan deze tweede editie voor alle dertien voetbalverenigingen in Altena: 'We gaan daar weer een doorslaand succes van maken.'

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door eerste elftallen mannen en vrouwen en alle jeugdcategorieën. Daarmee komen op zaterdag 28 augustus ca. 2.500 voetballers in actie op alle dertien sportcomplexen van de gemeente Altena.

Voor de eerste elftallen mannen worden voorrondes gespeeld op dinsdag 24 augustus. De finales worden gespeeld op zaterdagmiddag 28 augustus.
Alle jeugdcategorieën spelen de poules en finales op zoveel mogelijk sportcomplexen.

Het dames- en meisjesvoetbal in 2019 bij v.v. Sleeuwijk was een groot succes. 'Waar mogelijk brengt de organisatie van de AltenaCup de nodige aanpassingen en verbeteringen aan.'

Motto
Ook de maatschappelijke activiteiten maken weer deel uit van het toernooi om het motto Sportief Bewegen <> Gezond Leven. 'Uiteraard wordt rekening gehouden met de RIVM-maatregelen, die in augustus (dan nog) zullen gelden.' Aldus de organisatie achter de AltenaCup.

Meer info op www.Altenacup.nl.Deel dit bericht met je vrienden!