Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena Road Runners stelt ledenstop in voor jeugd' Als de nieuwe baan open is, en er meer trainers zijn, stopt de stop.
17mrt

Altena Road Runners stelt ledenstop in voor jeugd

WOUDRICHEM - Atletiekvereniging Altena Road Runners (ARR) heeft door de toegenomen interesse voor hun vereniging besloten om per direct een ledenstop in te voeren. Deze maatregel is nodig om de kwaliteit van de trainingen op peil te houden. Aldus de vereniging.

De jeugd van Altena Road Runners traint op dit moment enkele keren per week op het veld bij korfbalvereniging ACKC in Almkerk. 'Er is daar ruimte voor 60 kinderen, en er is nu al een wachtlijst waardoor de vereniging met pijn in het hart tot dit besluit is gekomen.' Pas wanneer er meer ruimte is kan de jeugdafdeling verder door gaan groeien.

Eigen atletiekbaan
Altena Road Runners krijgt in de loop van volgend jaar een eigen atletiekbaan in Sleeuwijk. De plannen daarvoor worden op dit moment uitgewerkt. Binnenkort zal daarvoor de aanbesteding plaatsvinden. Eind dit jaar wordt begonnen worden met de aanleg van de baan. ARR: 'Zodra de baan open is en er ook meer trainers beschikbaar zullen zijn kan de jeugdafdeling pas weer verder gaan groeien.'Deel dit bericht met je vrienden!