Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Piet Saaman vertrekt bij v.v. Woudrichem' De technische commissie moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
29okt

Piet Saaman vertrekt bij v.v. Woudrichem

WOUDRICHEM - Hoofdtrainer Piet Saaman en v.v. Woudrichem gaan na dit seizoen uit elkaar. Dat werd in onderling overleg besloten. Het contract van Saaman wordt na drie succesvolle seizoenen niet verder verlengd.

Partijen kijken terug op een mooie samenwerking. In het eerste seizoen werd de nacompetitie net misgelopen en eindigde het eerste elftal op een vierde plaats in de tweede klasse F. De bekroning kwam een seizoen later toen de eerste periodetitel werd behaald. Toen gooide het Coronavirus roet in het eten.

Dat  geldt ook voor het huidige seizoen wat stilligt. Saaman en zijn ploeg zijn vastberaden om de samenwerking een passend slot te geven mits er weer mag worden gevoetbald.

Het bestuur van v.v. Woudrichem bedankt de hoofdtrainer en wenst hem heel veel succes toe in zijn verdere trainerscarrière.

De technische commissie van v.v. Woudrichem staat nu voor de uitdaging een nieuwe hoofdtrainer te zoeken voor het seizoen 2021/2022.

(Foto v.v. Woudrichem)Deel dit bericht met je vrienden!