donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Verkeerssituatie Neer-Andelse weg wordt aangepakt

13 oktober 2020 (door WoudrichemNet)

ANDEL - In antwoord op vragen van CDA Altena buigt het college van B en W zich over de verkeerssituatie nabij het sportpark aan de Neerandelse weg, er zijn op dat punt beslist zaken te verbeteren.

Tijdens een sportbezoek van CDA Altena aan voetbalvereniging Sparta 30 uitte het bestuur van de vereniging haar zorgen over de gevaarlijke situatie bij de ingang van het sportcomplex via de Neer-Andelseweg. De kruising is niet geheel goed overzichtelijk, er wordt te hard gereden en kinderen moeten oversteken om het park te bereiken. Ook ziet het bestuur ouderen afstappen om de kruising veilig te kunnen oversteken om de sportverenigingen of het vrijliggende fietspad te bereiken.

Wordt vervolgd dus.

Dorpsraad
Otto van Breugel (CDA Altena) stelde hierover vragen aan het college. Deze heeft in een antwoord laten weten maatregelen te treffen. Zo wordt het gevaarlijke kruisingsvlak van een andere kleur voorzien en gaat het college in gesprek met de dorpsraad die een plan hebben voor een mogelijke oplossing. Het college wil voor de lange termijnoplossing het plan van de dorpsraad onderzoeken en bezien welke maatregelen financieel, maatschappelijk en technisch haalbaar zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.