Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verregend ACKC wint thuis van Keep Fit' Een gewonnen wedstrijd, maar eentje onder vreemde omstandigheden.
05okt

Verregend ACKC wint thuis van Keep Fit

ALMKERK - ACKC speelde zaterdag (3-19), vanwege de Covid-19-regels, thuis zonder publiek. De club ervaart dat als 'jammer', publiek maakt het altijd zo druk en gezellig langs de lijn. Daarnaast regende het nogal stevig. Dat weerhield de “trouwste fans” niet om op de parkeerplaats in hun auto naar de wedstrijd te kijken.

Na 4 minuten spelen valt het eerste doelpunt van de wedstrijd, aan de kant van Keep Fit: 0-1. Maar heel snel hierna scoort Wietze de Vries het tegendoelpunt: 1-1. Vervolgens wordt er over en weer gescoord en loopt de ruststand op naar 9-7 voor de thuisploeg.

Gelijk
Vrij snel in de wedstrijd scoort Keep Fit de 9-8. Stef onderschept de bal. Keep Fit scoort nogmaals en de stand is gelijk: 9-9. Het is een spannend moment in de wedstrijd. Sven krijgt een strafworp mee maar deze wordt helaas gemist. Stef kan even later scoren: 10-9. ACKC geeft de voorsprong niet meer uit handen en noteert 15-10.

Doelpuntenmakers: Stef Mommers is de topscoorder met 4 doelpunten, Wietze de Vries en Natasja Kuipers allebei 3x, Sabine Meerman 2x, Ingrid Dekkers, Sven van der Ham en Rik Millenaar 1x.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, tegen Atlas 1 om 15:30 uur.Deel dit bericht met je vrienden!