Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Competitie korfbal weer gestart ' Het tweede wint uit, het eerste laat de punten liggen in Oud-Beijerland.
06sep

Competitie korfbal weer gestart

ALMKERK - Na maanden zonder trainingen en wedstrijden (Coronavirus) ging zaterdag (4-9) de competitie weer van start. De afgelopen weken werden verschillende oefenwedstrijden afgewerkt en werden de teams bekendgemaakt.

Dick van Houwelingen is de nieuwe trainer van ACKC1. Helemaal nieuw is hij niet. Een jaar of vier geleden was hij ook trainer/coach van het eerste team. Berry van den Broek is de nieuwe trainer van ACKC2. Berry was eerder trainer van het eerste team, vorig jaar trainde hij de B1.

Winst en verlies
De eerste competitiewedstrijden werden gespeeld in Oud-Beijerland tegen Korbatjo, op een “ouderwetse” grasmat. ACKC2 speelt als eerste en wist de punten mee naar huis te nemen door te winnen met 10-11.
Jelle van de Water is nog licht geblesseerd en start niet in de basis. Hij wordt vervangen door Sven van der Ham. Ingrid Dekkers is niet aanwezig en wordt vervangen door Lieke van der Pijl. Helaas blijven de punten in Oud-Beijerland:13-9.

Doelpunten: Jelle van de Water 5x, Sabine Meerman 2x, Rik Millenaar en Stef Mommers beiden 1x. 

Volgende week spelen veel teams thuis: ACKC2 om 14:10 uur en ACKC1 om 15:30 uur.Deel dit bericht met je vrienden!