Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'TV Woudrichem blaast voortaan stil en duurzaam' John van Rossum, Arie den Dekker (Parcon) en Johan Verhaar tonen de nieuwe aanwinst.
30jul

TV Woudrichem blaast voortaan stil en duurzaam

WOUDRICHEM - Tennisvereniging (TV) Woudrichem heeft hart voor het milieu. Plaatste de vereniging in 2017 zonnepanelen op het dak van het clubhuis, nu werden de 'oude' benzinebladblazers vervangen door nieuwe exemplaren die werken op accu's.

Voor het onderhoud van de baan- en het park worden bladblazers gebruikt. Op het gebruik van de bezninemodellen klonk van diverse zijden al langer kritiek. In bepaalde landen is het gebruik zelfs verboden. In Nederland wordt hierover nagedacht.

Stiller
De Woerkumse vereniging wachtte die discussie niet af. Johan Verhaar en John van Rossum, verantwoordelijk voor het baan- en parkonderhoud bij de club, doken in de materie en zochten contact met Parcon uit Werkendam. Na een uitgebreide voorlichting en periode van testen, waren de heren eruit. Voortaan wordt in Woudrichem elektrisch - en een stuk stiller - geblazen. Dat laatste zullen waarschijnlijk ook de buren wel waarderen.Deel dit bericht met je vrienden!