Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jeugd weer voorzichtig het voetbalveld op'
24apr

Jeugd weer voorzichtig het voetbalveld op

WOUDRICHEM - Kinderen onder de 12 jaar (ruim 300.000 KNVB-leden) mogen vanaf 29 april weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden.

Voor jeugd van 12 tot en met 18 jaar (bijna 275.000 KNVB-leden) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Goed nieuw maar het roept ook vragen op. Hoe moeten de trainingen er uit gaan zien? Wat te doen met de veldindeling? Hoe zorgen we ervoor dat ouders thuis blijven? etc.

VV Woudrichem reageert op haat website: 'Als bestuur en Technische Commissie kunnen we ons voorstellen dat bovenstaande zaken vragen oproepen bij spe(e)l(st)ers, train(st)ers en ouders. Train(st)ers en leid(st)ers kunnen zich wenden tot het bestuur en/of TC. Aan spe(e)l(st)ers en ouders die vragen hebben het verzoek deze vragen neer te leggen bij de betreffende train(st)ers en leid(st)ers zodat deze de vragen door kunnen zetten naar wederom het bestuur / TC.

Zoals gezegd moet er nog een aantal zaken ingevuld worden. Het bestuur / TC doet er alles aan om uiterlijk het komende weekeinde hier duidelijkheid over te verschaffen. Zodra beschikbaar zal deze informatie op de website van de vereniging worden gepubliceerd.'Deel dit bericht met je vrienden!