Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voetbalcompetitie definitief afgelast' De stop geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld.
31mrt

Voetbalcompetitie definitief afgelast

REGIO - De KNVB heeft, in navolging op het kabinetsbesluit om de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus te verlengen, besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

De bond laat weten: 'Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.'

Duidelijkheid
Door de knoop nu door te hakken wil men vooral iedereen duidelijkheid geven. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal: “Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat inmiddels geruime tijd stilligt. Sommige mensen zijn ziek, sommigen helaas zelfs overleden en velen zitten verplicht thuis. Het gaat bij ons om vrijwilligers en amateurvoetballers voor wie de vraag ‘hoe nu verder?’ steeds zwaarder gaat wegen. We stellen vast dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld voor de start van de zomerstop. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om de wedstrijden door te schuiven tot na de zomerstop."Deel dit bericht met je vrienden!