Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ACKC1 verliest thuis tegen Conventus'
11mrt

ACKC1 verliest thuis tegen Conventus

ALMKERK - De wedstrijd zaterdag (7-3) ACKC 1 – Conventus 1 is nog maar 10 seconden aan de gang als Jochem van der Zouwen de score weet te openen. Dat beloofde wat... Maar achteraf gezien was dit de eerste en de enige keer dat ACKC voor weet te staan.

Na de gelijkmaker van Conventus bleef de stand een poosje 1-1,  maar vervolgens wist Conventus in korte tijd drie doelpunten te maken en is de stand 1-4. Dan volgen er doelpunten over en weer. In de laatste seconde van de eerste helft kan Conventus nog een keer scoren en de ruststand is 7-12.

De tweede helft begint direct met twee doelpunten van Conventus: 7-14. Het lukt ACKC1 niet om de leiding over te nemen. Conventus scoort het laatste doelpunt van deze wedstrijd: 14-25.

Volgende week spelen ACKC 2 en ACKC 1 in een uitwedstrijd tegen Ventura Sport in Strijen. Deze wedstrijden beginnen om 15:00 en om 16:15 uur.

Doelpuntenmakers: Jochem van der Zouwen 4x, Arné van Herwijnen 3x, Wietze de Vries, Sabine Meerman en Ingrid Dekkers 2x, Natasja Kuipers 1x.Deel dit bericht met je vrienden!