Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ACKC verliest tegen koploper DVS’69' Het tempo van de wedstrijd lag hoog.
02feb

ACKC verliest tegen koploper DVS’69

ALMKERK - Na vijf gewonnen wedstrijden door ACKC, was de druk hoog. Zou ook de zesde wedstrijd gewonnen kunnen werden. Nota bene tegen DVS ’69 die eerste plaats in de poule staat. Weliswaar staat ACKC op de tweede plek, waardoor het een spannende wedstrijd beloofde te worden.

Dat werd het ook, enkel niet in het voordeel van de Almkerkers. Het team had ondermeer te kampen met een blessure van Marlies Kant die een volledig afgescheurde kruisband heeft. De speelster moet dan ook aan haar knie geopereerd worden. De herstelperiode zal lang zijn. Haar plaats wordt ingenomen door Natasja Kuipers.

Na het startsein was meteen duidelijk dat het tempo van deze wedstrijd heel hoog zou liggen. ACKC streed verbeten, maar ging niettemin toch naar de kleedkamer met een stand van 12-5.
De tweede helft begon vrijwel direct met een strafworp voor DVS ’69: 13-5. Uiteindelijk vocht ACKC zich terug naar 20-14 en keerde dus zonder winstpunten huiswaarts.

ACKC-dag
ACKC staat nu op de derde plaats in de poule met ADO als tweede en DVS ’69 dus op de eerste plaats. Volgende week speelt ACKC tegen ADO in Giessen om 17:30 uur. Het is dan ook ACKC-dag met veel ploegen die thuis spelen.

Doelpuntenmakers: Sabine Meerman en Arné van Herwijnen beiden 3x, Stef Mommers, Jochem van der Zouwen en Ingrid Dekkers allemaal 2x, Rik Millenaar en Jelle van de Water beiden 1x.

(Archieffoto ter illustratie.)Deel dit bericht met je vrienden!