Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Toestand Edwin Straver onveranderd kritiek' Niet hard, maar Edwin kwam uiterst ongelukkig terecht.
17jan

Toestand Edwin Straver onveranderd kritiek

RIJSWIJK - De toestand van motorrijder Edwin Straver is onverminderd kritiek. Dat laat zijn familie weten vanuit het Saudi German Hospital in Riyad. De 48-jarige Straver raakte gisteren in de voorlaatste etappe van de Dakar Rally ernstig gewond en verkeert nog altijd in levensgevaar.

“Edwin is er slecht aan toe. Het is afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt”, laat zijn vriendin Anja weten. Zij was al samen met Stravers ouders, zijn zus en een paar goede vrienden in Saoedi-Arabië voor de finish van de Dakar Rally.

Ziekenhuis
De Brabander kwam in de voorlaatste etappe donderdagochtend ten val. Niet hard, maar hij kwam uiterst ongelukkig terecht. Ongeveer 10 minuten lang heeft Straver geen hartslag gehad. Artsen ter plaatse hebben hem gereanimeerd. In kritieke toestand is hij vervolgens met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht waar werd geconstateerd dat hij een van de bovenste nekwervels heeft gebroken.

Zie ook:
Edwin Straver na val in kritieke toestand (do, 16 jan 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!