donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

ACKC1 wint nipt tegen Ventura Sport

13 januari 2020 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In de eerste wedsteijd na de kerstperiode heeft Ventura Sport nog geen enkele punt behaald. Dus op papier zou de wedstrijd makkelijk te doen moeten zijn. Maar dat pakte andders uit ...

Na ruim 2 minuten spelen scoorde Ventura Sport het eerste doelpunt en niet lang hierna volgde het tweede. Er moest tegengas gegeven gaan worden. Het lukte Marlies om de score voor ACKC te openen: 1-2. Ventura Sport kon hierna weer tweemaal scoren. Jochem kon hierna de 2-4 maken. Sabine mocht hierna een vrije bal nemen en verzilverde deze: 3-4. Ventura Sport scoorde en vlak hier was het weer Jochem die scoorde: 4-5. Met nog 5 minuten op de klok weet Ventura Sport weer te scoren. Even later kon Stef een mooi doelpunt maken en Wietze kon de score gelijk trekken door een doorloper die met één hand werd afgemaakt. De ruststand is dan ook 6-6.

De tweede helft begon met aardig wat doelpunten over er weer: Ingrid de 7-6, Jochem de 8-6, Ventura Sport met een strafworp 8-7, Marlies de 9-7, Ventura Sport de 9-8, Ingrid de 10-8, Ventura Sport de 10-9, Sabine met een vrije bal de 11-9, Ventura Sport de 11-10 en de 11-11, Sabine de 12-11.
Marlies werd gewisseld door Natasja. Ventura Sport kan de score gelijk trekken: 12-12. Dan volgden nog wat wissels: Arné werd gewisseld door Rik en Amber door Jonne.

De klok stond op de laatste minuut toen Ingrid van een mooie afstand de 13-12 maakt.e Het publiek werd gek. Er werd nog een time-out aangevraagd door coach Pieter. De laatste secondes tikten weg en Ventura Sport kreeg een vrije bal. Helaas voor hen maar gelukkig voor ACKC misten ze deze. Er werd nog een time-out aangevraagd door Ventura Sport. Vlak na de herstart floot de scheidsrechter einde wedstrijd.

Doelpuntenmakers deze wedstrijd: Ingrid, Jochem en Sabine 3x, Marlies 2x, Wietze en Stef 1x

Volgende week staat een wedstrijd in Rotterdam op de planning, tegen NIO. Deze wedstrijd begint om 18:25 uur. Hiervoor speelt het 2e om 17:10 uur.