Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waterpolojeugd ZVDO’74 wint voor 8e keer op rij' De komende twee wedstrijden voor de winterstop zijn cruciaal ...
03dec

Waterpolojeugd ZVDO’74 wint voor 8e keer op rij

ANDEL - Waterpolojeugd ZVDO’74 wint opnieuw, voor de achtste keer op rij. Ze begonne, wat nieuw voor hen is, ook deze wedstrijd als favoriet. Enkel de directe concurrent uit Breda wist eerder te winnen verder waren er enkel verliespartijen of gelijke spelen.

Mathé van Noorloos maakte een onnodige persoonlijke overtreding ver van de goal. In waterpolo mag je je ploeg dan 20 seconden met een man minder laten spelen. Door keeper Dijk van Altena werd deze aanval gelukkig afgeslagen. Daarna volgde een snelle voorsprong van vier tegen nul. Vervolgens sloop er wat gemakzucht in de ploeg van coach Lou Goedel. 

Klasse
Door een betere fysieke gesteldheid en individuele klasse in de aanval wist ZVDO alsnog relatief makkelijk te winnen in Dongen. Echter het fundament voor de winst lag in de verdediging van ZVDO en de man op de laatste lijn die met de jeugdige Dijk van Altena het moraal van de tegenstander ver laat zakken omdat deze strafworpen en de meest onmogelijke ballen als keeper klem vastpakt.

De komende twee wedstrijden voor de winterstop zijn cruciaal: twee pittige tegenstanders zullen verslagen moeten worden om direct na de winterstop de eerste positie te kunnen veroveren. Het ziet er namelijk naar uit dat het onderling resultaat doorslaggevend zou kunnen worden.
De ploeg welke het meeste trainingsuren in de kerstvakantie  weet te maken zou op het eind wel eens de grote winnaar kunnen zijn.

Komende wedstrijd
Maar eerst komende zaterdag 7 december thuis tegen Bergen op Zoom een tegenstander die na het verlies tegen ZVDO niet meer heeft verloren. Twee ploegen welke in vorm zijn dat word een mooie thuiswedstrijd om 16:30 zal het eerste fluitsignaal te horen zijn.Deel dit bericht met je vrienden!