Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voetbalacademie Altena+ vanaf moment één al een doorslaand succes' Het maximaal aantal kinderen is gestart met de eerste training.
13nov

Voetbalacademie Altena+ vanaf moment één al een doorslaand succes

ALMKERK - Al toen het idee van Voetbalacademie Altena+ werd gelanceerd, liep het storm. Al snel moest door het organiserende vv Almkerk een inschrijvingsstop worden ingesteld omdat het maximale aantal van 90 was gehaald. 'Veel  kinderen moesten vooralsnog teleurgesteld worden.'

Onder leiding van acht trainers nam daarom het maximale aantal kinderen deel aan de eerste training. Hoofd Jeugdopleiding V.V. Almkerk, Thomas Blankers en zijn collega-organisatoren zijn blij met de grote belangstelling.

Voetbalacademie Altena+ is mogelijk gemaakt door de Jeugdvrienden van Almkerk. Woordvoerder Adriaan Hakkers verrichtte de officiële start. 

'Het bestuur van V.V. Almkerk bedankt alle mensen die zich voor de totstandkoming van Voetbalacademie Altena+ hebben ingezet, alle trainers die tijdens de 1e training op het veld stonden en de verdere vrijwilligers.'

(Foto vv Almkerk)Deel dit bericht met je vrienden!