Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ZVDO’74 zoekt ambitieuze leden en atleten' ZVDO is op zoek naar externe atleten of sportinstromers met bovengemiddelde ambitie hebben.
30okt

ZVDO’74 zoekt ambitieuze leden en atleten

ANDEL - Zwem- en waterpolovereniging Den Otter (ZVDO) bestaat al 45 jaar en is vol ambitie. Naast de brede zwemafdeling heeft ZVDO de grootste waterpoloafdeling van de regio. ZVDO staat voor gezellig, sportief en ambitieus. Dit uit zich in de zwem- en waterpolowedstrijden, het jaarlijkse kamp, de Nieuwjaarsbingo en andere sportieve en gezellige zelf georganiseerde evenementen.

Iedereen is welkom bij deze vereniging en kan bij ZVDO instromen, van recreantsporter tot wedstrijdatleet. Voor ambitieuze jongelui van middelbare schoolleeftijd wil ZVDO een speciaal topsportavontuur aangaan.

Ongeacht wat je sportieve achtergrond is, kan je als 12 tot 18 jarige tot 6 dagen in de week sporten. Naast de overkoepelende conditietrainingen zal in de trainingen aandacht zijn voor zwemtechniek, spelregels, tactiek, technische balvaardigheden, team- en positiespel.

'We kijken samen wat jou het meeste aanspreekt en op welke trainingen je de focus wil leggen om je doelen te bereiken. Dat kan het wedstrijdzwemmen zijn, waterpolo of de ijzersterke combinatie hiervan met het beste van beide. ZVDO is actief in beide afdelingen met de bijbehorende competities.'

Wil jij informatie over het lidmaatschap of wil je mee trainen bij ZVDO’74? Meld je dan aan via de website www.zvdo74.nl.Deel dit bericht met je vrienden!