Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem ' TOGO 1 – ACKC 1 is een enerverende wedstrijd' Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.
15okt

TOGO 1 – ACKC 1 is een enerverende wedstrijd

ALMKERK - Er gebeurde heel veel in de wedstrijd van TOGO1 tegen ACKC1. Mooie aanvallen, sterke verdedigingen, prachtige doelpunten… Kortom, het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Een wedstrijdverslag.

De 0-1 werd gemaakt door een korte kans van Jelle. TOGO scoort tweemaal achter elkaar en de stand is 2-1. Sabine mocht een vrije bal nemen, maar deze werd door de scheidsrechter af gefloten voor binnen afstand. TOGO kreeg de bal mee. Arné onderschepte op mooie manier de bal. In de 10e  minuut kon Sabine een vrije bal scoren en werd de stand 2-2. Jelle maakte van afstand de 2-3. TOGO kreeg een strafworp en het was weer gelijkspel. Sabine maakte van afstand de 3-4 en Wietze kon met een korte kans de score op 3-5 brengen. TOGO scoort de 4-5. In de 15e  minuut kon Jelle nogmaals scoren en maakte de 4-6. TOGO kon 2x scoren: eenmaal van afstand en eenmaal door een strafworp. En weer was de score gelijk: 6-6. Ingrid scoort de 6-7, TOGO de 7-7, Sabine de 7-8. Er wordt een strafworp aan TOGO gegeven en het is weer gelijk. Arné schiet van ver de bal in de korf en Ingrid kan dan van achter de korf de 8-10 maken met nog 4 minuten op de klok. Dan lukt het bij Sabine, die goed op schot was, om de 8-11 te maken en Marlies doet er nog een schepje bovenop door, vlak voor rust, de 8-12 te maken.

Doorloper
In de eerste minuut na de rust weet Jelle te scoren. Direct daarna weet ook TOGO te scoren en vlak daarna kan een dame van TOGO een doorloper maken en is de stand 10-13. Het wordt toch nog spannend want beide teams zijn gebrand op winst. Stef kan het volgende doelpunt maken, Wietze kan de bal mooi onderscheppen, Jelle krijgt een strafworp die wordt gescoord door Arné en vlak daarna maakt Amber een doelpunt. De score is ineens 10-16. Sabine krijgt de kans om langs haar dame te lopen en maakt de 10-17. Dan scoort TOGO tweemaal. Jelle krijgt nogmaals een strafworp mee die Arné weet te scoren: 12-18. Het is ondertussen in de 20e minuut van de tweede helft als er even een tijdje niet gescoord wordt. Wel veel kansen, soms wel zes achter elkaar die niet benut worden, TOGO scoort wederom tweemaal. Jelle schiet van afstand de bal in de korf en de stand is nu 14-19. Wederom scoort TOGO tweemaal en dan in de slotfase van de wedstrijd maken Marlies en Arné allebei nog een keer een punt en de eindstand is 16-21.

Volgende week spelen zowel het eerste als het tweede thuis tegen Atlas om 14:10 uur.Deel dit bericht met je vrienden!