Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena Road Runners start nieuwe hardloopgroep'
30jul

Altena Road Runners start nieuwe hardloopgroep

GIESSEN / ALTENA - Voor wie goede voornemens heeft na de vakantie, of al even niet actief hardloopt, maar weer wil beginnen start Altena Road Runners (ARR) een nieuwe hardloopgroep: Run for Fun.

Met deze groep gaat de vereniging door middel van spel- en loopoefeningen 'gezellig met elkaar aan het sporten. We hebben als doelstelling om op een relatief 'rustig' niveau (dat hangt van de deelnemers af natuurlijk), 3 tot 5 kilomter te kunnen hardlopen.' 

Het is laagdrempelig en iedereen kan meedoen. Voor wie sportief en positief ingesteld is en wat aan de conditie wil doen, is dit een uitdaging. 

Gratis
De eerste vier weken zijn gratis mee te trainen om te kijken of hardlopen je wel past. 'En afhankelijk van je conditie en ambitie, kun je later ook weer gemakkelijk overgaan naar een andere loopgroep, de trainer zal je daarin desgewenst begeleiden.' 

Het trainen is op dinsdagavond van 19.45  tot ca. 21.00 en op zaterdagochtend (tijdens de jeugdtraining), van 09.00 tot ca. 10.00 uur. Start is vanaf clubruimte De Inloper aan de zijkant van sporthal de Jager in Giessen.

Informatie
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Jan van Herwijnen, tel. 06-23554785 of j.herwijnen2@kpnplanet.nl. Of meld je (vanaf 20 augustus) net voor de aanvang van de training bij Dick van Elzelingen, de trainer. ARR: 'Dit is een andere groep en training dan de Start to Run waarmee we op zaterdag 21 september weer met een nieuwe groep beginnen. Ook hiervoor kun je desgewenst contact met Jan van Herwijnen opnemen.' Deel dit bericht met je vrienden!