Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Pieter Lagendijk hoofdtrainer van ACKC' (Archieffoto)
29jul

Pieter Lagendijk hoofdtrainer van ACKC

ALMKERK - Met ingang het komende seizoen wordt Pieter Lagendijk de nieuwe hoofdtrainer van ACKC, een bekende binnen de club. De achterliggende periode nam hij voor een deel de trainingen van ACKC 2 voor zijn rekening.

Het bestuur van ACKC heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij een positieve impuls kan geven aan de selectie. Lagendijk zal worden geassisteerd door Geralt Meerman en ook Jaco van der Ham zal als de nieuwe trainer van ACKC 2 nauw met hem gaan samenwerken.

Wisselingen
Na zeven jaar voorzitter te zijn geweest van de Technische Commissie (TC) heeft Maarten Kammer te kennen gegeven willen stoppen. Ook Frank Mommers beëindigt zijn TC-activiteiten; hij wordt het komende seizoen trainer van Nieuwerkerk A1, spelend in de A-hoofdklasse. Het bestuur laat weten: 'Wij respecteren hun beslissing en willen ook langs deze weg aan onze dank en erkentelijkheid uitspreken voor hun grote inzet in al die jaren.' 

Tegelijkertijd wordt binnen de commissie een kopvolger aangesteld: Peter Bults, voor velen bekend als getalenteerd korfballer en laatstelijk als trainer van ACKC 2 en Rien de Ruijter, al jaren actief in sportief Altena, onder andere als lid van de sportraad. Hij gaat zich met name richten op de verdere ontwikkeling van het TC-beleid. 'Wij wensen hen, samen met de andere commissieleden veel succes bij het uitvoeren van de voor onze vereniging zo belangrijke TC-taak.' Deel dit bericht met je vrienden!