Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV Almkerk verkoopt kaveltjes voor voetbalkooi jeugd'
07apr

VV Almkerk verkoopt kaveltjes voor voetbalkooi jeugd

ALMKERK - Het bestuur van v.v. Almkerk gaat vol inzetten op de eigen jeugd. De komende jaren krijgt het nieuwe jeugdbeleid verder vorm. Daarnaast wordt gestreefd om het voetbalcomplex dusdanig in te richten dat de jeugd zich er nog meer thuis voelt.

Zo betaat al lange tijd de wens voor een voetbalkooi. In het voorjaar wordt een en ander ook daadwerkelijk gerealiseerd.Tussen het hoofdveld en het E-veld is hiervoor een mooie ruimte beschikbaar.

Na de aanleg is het ook de bedoeling om de voetbalkooi van verlichting te voorzien. Prachtige plannen waar wel een prijskaartje aan hangt. Eric van Wijk stelt de nodige materialen beschikbaar en zorgt, samen met vrijwillgers van de voetbalvereniging voor de uitvoering.Voor het laatste zetje is nog geld nodig.

Kaveltjes

De toekomstige voetbalkooi is verdeeld in kaveltjes en daarvan kunnen liefhebbers voor 10 euro ‘eigenaar’ worden. ‘Als ‘eigenaar’ van een kaveltje kunt u bepalen welke naam er straks langs de voetbalkooi zichtbaar zal zijn. Zo kunt u dus als vader/moeder of opa/oma de namen van uw (klein)kinderen laten vereeuwigen op het mooiste voetbalcomplex in de regio. De kinderen in de ploegen JO7 t/m JO13 willen we dus vragen om in hun naaste omgeving op zoek te gaan naar sponsoren voor een uniek stukje kavel. Daarnaast is uiteraard iedereen in de gelegenheid om een kaveltje aan te schaffen en dus te bepalen welke naam straks zichtbaar zal zijn.’ Aldus vv Almkerk.Deel dit bericht met je vrienden!