Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem '80 van 1 Altena loopt vlotjes ...' De lopers ondervinden onderweg veel waardering voor hun prestatie.
06apr

80 van 1 Altena loopt vlotjes ...

ALTENA / WOUDRICHEM - De wandeltocht De 80 van 1 Altena is gisteravond (5-4) om 22.00 uur gestart. De eerste loper is inmiddels ook binnen, ergens rond 07:30 uur. De publieke belangstelling is groot, op veel plekken langs de route staan mensen. Bij de verzorgingspunten overheerst vooral de gezelligheid, zoals zaterdagmorgen bij de Werf in Woudrichem bijvoorbeeld.

Daar kunnen de benen gestrekt worden, wordt verzorging gepleegd voor wie dat nodig heeft en is er van alles te koop voor de inwendige mens.

Kunst Na Strijd zorgde bij De Werf voor de vrolijke noot om allereerst de deelnemers maar ook om het publiek een oppepper te geven.

De 80 van 1 Altena gaat door alle 21 dorpen van de nieuwe gemeente Altena, die per 1-1-2019 een feit is. Ruim 900 deelnemers trokken de (stoute) wandelschoenen aan. Ook internationaal trekt de wandeltocht belangstelling. Er lopen wandelaars mee uit België, Duitsland, Engeland en Luxemburg. Het grootschalige - eenmalige - evenement zet Altena dus goed op de kaart.

Zaterdagavond om 18.00 uur moet de laatste loper binnen zijn.

Lian Oomen maakte voor Woudrichem.Net de beelden.

Altena TV was bij de start bij het clubgebouw van ACKC in Almkerk en schoot gisteravond (5-4) onderstaande beelden.

Zie ook:
De 80 van 1 Altena gaat los .... (vr, 5 apr 2019)
Inschrijven 80 van Altena gestart (za, 27 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!