Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De 80 van 1 Altena gaat los ....'
05apr

De 80 van 1 Altena gaat los ....

ALTENA / ALMKERK - De wandeltocht De 80 van 1 Altena gaat vandaag (5-4) los! Morgen wordt er gefinisht. De voorbereidingen doen vanaf vrijdagavond 22.00 uur hun werk, de route is bekend alsook de doorkomsttijden (onder) op de diverse punten. Wie wil kan zijn of haar favorieten dus aanmoedigen, supporten met wat dan ook. De 80 van 1 Altena gaat door alle 21 dorpen van de nieuwe gemeente Altena, die per 1-1-2019 een feit is. Op 16 maart stonden meer dan 900 deelnemers ingeschreven. Ook internationaal trekt de wandeltocht belangstelling. Er lopen wandelaars mee uit België, Duitsland, Engeland en Luxemburg.

Verder zijn de EHBO’ers gepland, zijn vrijwilligers en verkeersregelaars ingedeeld, werden muziekkorpsen en koren besproken, vergunning geregeld, is de pendeldienst van/naar station Gorinchem georganiseerd en werd ook aan veiligheidshesjes en medailles gedacht. Maar er is meer ...

Routekaart
De routekaart voor De 80 van 1 Altena met de doorloop- en hoofdposten is uiteraard bedoeld voor iedereen die de tocht gaat lopen, maar ook voor mensen die de wandelaars aan willen moedigen. Bij het berekenen van deze tijden is men uitgegaan van een minimale snelheid van gemiddeld 4 kilometer per uur en een maximale snelheid van 7 kilometer per uur. 

De feiten op een rijtje:
De start van de tocht, vrijdag 5 april, is bij het clubgebouw van ACKC in Almkerk. Op het terrein zijn diverse voorzieningen aanwezig om zich voor en na de start te kunnen vermaken. Denk aan eten, drinken, een DJ voor het muzikale vermaak enzovoorts.

Het terrein is open vrijdag vanaf 18:00 uur, de start is om 22:00 uur. De hele nacht zijn er mensen aanwezig van de organisatie. Vanaf circa 09:25 uur (zaterdagochtend 6 april) worden de eerste wandelaars weer terug verwacht. Het terrein blijft open tot de laatste deelnemers binnen zijn.

Adres:
Clubgebouw ACKC
Sportlaan 3
4286ES Almkerk
Facebook info: klik hier

(Foto geheel boven Mediaplein Altena.Net - andere beelden 80 van Altena)

Zie ook:
Inschrijven 80 van Altena gestart (za, 27 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!