Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Junioren vv Woudrichem weer gestart' Het was erg koud, maar ondanks dat was er veel plezier.
05feb

Junioren vv Woudrichem weer gestart

WOUDRICHEM - Na de winterstop zijn de junioren van VV Woudrichem weer aan de gang. Zij begonnen met een gezamenlijke trainingsweek met twee trainingen op de club en een training in de Drunense Duinen.

De JO15-1, JO17-1 en JO19-1 zijn met elkaar bezig geweest met teambuilding als doel. De begeleiders laten weten: 'We zijn namelijk geen grote club met veel teams, dus is het soms noodzakelijk dat spelers met andere teams meedoen. Daarom leek het ons leuk om de teams te mixen en in te delen in kleinere teams. Door middel van een circuittraining konden de spelers individueel punten verdienen bij diverse oefeningen. De winnaars waren Yoryanta de Groot (JO15-1), Rik van der Kruit (JO17-1) en Tristan Kant (JO19-1).'

Koud
Zaterdag (19-1) stonden de Drunense Duinen op het programma. Het was erg koud, maar ondanks dat werd er goed getraind en was er onder de ruim 30 man veel plezier. Er waren drie oefeningen: een rondje joggen, schieten van afstand in een vak en een bal doorgeven met het hele team.
Bij terugkomst op de club hadden de Vrienden Van Woudrichem een heerlijke lunch geregeld. Ook na de met 4-2 gewonnen wedstrijd van het eerste team tegen NOAD ’32 was er nog een hapje en een drankje beschikbaar voor de overgebleven jongens. Kortom, al met al een leuke week.

Wijziging
'De week daarna lag er veel sneeuw op de velden waardoor de trainingen afgelast waren. Vorige week gingen de trainingen weer volgens het normale schema van start. Na de winterstop was er wel een kleine wijziging. De JO19-1 kan op de woensdag te weinig spelers op de training krijgen. Hierdoor worden de spelers op donderdag over de senioren en JO17-1 verdeeld. Zo kan iedereen toch trainen.'

(Foto VV Woudrichem)Deel dit bericht met je vrienden!