Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ZVDO’74 boekt weer clubrecord' Door de aanwezige zwemmers werd opmerkelijk goed gepresteerd.
09okt

ZVDO’74 boekt weer clubrecord

ANDEL - Tijdens de eerste wedstrijd van de competitie voor wedstrijdploegen stond ZVDO'74 maar met weinig deelnemers aan de start. Door een (te) groot aantal afmeldingen kon de club niet starten bij de eerste twee estafettes.

Tijdens de wedstrijd werd er door de aanwezige zwemmers wel opmerkelijk goed gepresteerd. Van de 48 starts werden er vijf voor het eerst gezwommen en werden er 31 tijden verbeterd. Zwemmers met de grootste procentuele tijdsverbeteringen waren Frederiek Smits (150,3%) en Carmen Jansen (130,1%) op de 100m wisselslag.

Opvallend waren ook de afsluitende estafettes aan het einde van de wedstrijd. In de nieuwe ZVDO'74 wedstrijdzwembroek knalden Yulian Oppenhuizen (25,75) Sven Westerlaken (25,91), Jeffrey van der Mooren (25,27) en Bastiaan Muyden (24,60) een nieuw clubrecord door de voegen van het bad. Zij werden met een voorsprong van 4 seconden zeer overtuigend eerste van de serie 4x50m vrije slag heren.

In een spannende race sloten de dames Lisanne van Giessen, Robina Hoegee, Petri Velthuis en Renske Den Dekker de wedstrijd af. ZPV Barracuda kroop in de laatste baan van de 4x100m wisselslag nog langs ZVDO en finishte net 0,26 seconden eerder.Deel dit bericht met je vrienden!