Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'GRC’14 uitgeschakeld voor de beker' Keeper Dennis deed deze wedstrjd goed werk.
16sep 2018

GRC’14 uitgeschakeld voor de beker

GIESSEN/ MADE: GRC’14 verloor in Made met 2-0 en werd hierdoor uitgeschakeld voor de beker. Ook dit jaar trok Madese boys aan het langst eind. Net als vorig jaar toen met er met 5-2 werd verloren, Door dit resultaat gaan Roda Boys en Madese Boys verder.

GRC speelde zwak en er  zal nog aardig wat moeten gebeuren om volgende week tegen Nieuw Lekkerland tot een beter resultaat te komen. Volgens Kees Bouman komt dit allemaal goed .Hij voorspelde dat er voor de winterstop 10 punten worden behaald en na de winterstop nog eens 28. 

Made was vanaf de aftrap de betere ploeg en dit resulteerde al gelijk tot kansen. Na drie minuten verdween een kopbal van Tom van Ermingen net naast en een schot van Niek Akkermans vloog over de lat.

Kansen

Na een klein kwartier was er de eerste mogelijkheid voor Samed Köksal, echter de back van Made greep tijdig in. Even later pakte Dennis Mijdam  een kopbal van Frank Pheninckx goed uit de hoek en stopte hij een schot van een van de Made uitblinkers Bjorn de Bruijn. Aan de andere kant verdwenen schoten van Usmane Traoré , Kenneth Hoeke en Wilco van Rossem aan de verkeerde kant van de paal. Dennis Mijdam stopte eveneens nog eens twee schoten van Bjorn de Bruijn, evenals een vrije trap van diezelfde de Bruijn die op zijn vuisten uiteen spatte.

Zeven minuten voor rust had een kopbal die door Marco Strik werd verlengd een beter lot verdiend. Via een tegenstander ging de bal helaas net over.

In de eerste minuut na rust was het Dennis Marijnissen die een voorzet van Kevin de Bok binnenkopte naar 1-0. Even later had Usmane Traoré pech toen zijn inzet door een verdediger van de lijn werd gehaald. Uit de counter die hierop volgde kon de razendsnelle Bjorn de Bruijn de bal afspelen op Dennis Marijnissen die simpel de 2-0 binnentikte.

Keeper

GRC dreigde opnieuw met een fikse nederlaag huiswaarts te keren. Maar een kopbal van Frank Pheninckx ging gelukkig naast. Hierna kon GRC toch wat meer druk zetten en dit resulteerde ook tot enkele mogelijkheden .Zo werd een schot van Dennis van Es van de lijn gehaald en kon de geweldig keepende Werner Verhoeven een voorzet van Lars Kruissen onderscheppen.

Schoten van Samed Köksal verdwenen over de lat en stopte Verhoeven een schot van eveneens Samed op sublieme wijze. Vijf minuten voor tijd waren er nog twee grote kansen voor Madese Boys. De eerste werd door Dennis Mijdam gestopt en de tweede werd door Dennis Marijnissen over geschoten. (GRC14) Deel dit bericht met je vrienden!