Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Doek is gevallen voor ZV Den Doorn' De laatste wedstrijden zijn gezwommen.
03jun 2018

Doek is gevallen voor ZV Den Doorn

ALMKERK / NIEUWENDIJK: De achterliggend twee weekenden kwamen voor het laatst zwemmers onder de naam van ZV Den Doorn aan start. De laatste wedstrijd voor deze club is inmiddels een feit.

Op 27 mei kwam Roos Supper alleen aan de start op de 100 vrij en dit was een race die tegenviel. Haar start was scherp, maar na 50 meter zat ze met haar tussentijd al 2 seconde boven de split van haar inschrijfttijd. In de tweede 50 verloor ze ook nog 2 seconde en kwam met 1:17,45 ruim boven haar inschrijftijd van 1:13,13 uit. Een race dus om snel te vergeten.

Op 2 juni kwam naast Roos Suppers ook Nicole Bogerd aan de start samen met hun nieuwe trainingsgenoot Celine Besselink op de 50 vrij. Nicole kwam aan met 0,2 sec boven haar inschrijftijd in 33,86. Roos kwam door een valse start helaas niet in de uitslag. Celine verbeterde haar tijd met een tiende in 33,12.

Op de laatste dag op zondag 3 juni kwam alleen Nicole nog aan de start op de 50 school. Ze moest genoegen nemen met een dertiende plaats in een tijd van 42,50.

Hiermee is de laatste wedstrijd van ZV Den Doorn een feit en zullen de meeste zwemmers uit gaan komen voor de Biesboschzwemmers waar al volop mee getraind wordt en een aantal zwemmers al uitgenodigd zijn voor de “Doetse Kom” in Giessenburg op 23 juni. Een wedstrijd in een 50 meter buitenbad.

Zie ook:
Laatste wedstrijd Masters voor ZV Den Doorn (ma, 14 mei 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!