Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Laatste wedstrijd Masters voor ZV Den Doorn' De vereniging wordt opgeheven.
14mei

Laatste wedstrijd Masters voor ZV Den Doorn

ALMKERK / NIEUWENDIJK - Zondag 13 mei 2018 reisden zes masters van Den Doorn, samen met Nico Swart van De Biesboschzwemmers, naar Vlissingen om daar de derde zuidelijke cirkelwedstrijd te zwemmen. Dit was de laatste wedstrijd voor de zwemmers van Den Doorn, de vereniging wordt opgeheven. De meeste zwemmers gaan verder bij een andere zwemverenigingen in het Land van Heusden en Altena.

Rene Bras werd eerste op de 25 meter vlinderslag en voor hem was er een tweede plaats op de 50 meter vrije slag. Dick Burghout behaalde een 1ste plaats op de 50 meter schoolslag, een tweede plaats op de 100 meter vrije slag en een 3de plaats op de 50 meter vrije slag. Wouter van der Stelt werd eerste  op de 100 meter vrije slag en vlinderslag en voor hem was er een 2de plaats op de 100 meter schoolslag.

Sander van Tilburg behaalde een 1ste plaats op de 50 meter vrije slag, hij werd tweede op de 400 meter vrije slag en er was een derde plaats op de 25 en 100 meter vrije slag. Voor Jobina voor den Dag – van Utrecht was er een eerste plaats op de 200 meter rugslag en 25 meter vlinderslag en een tweede  plaats op de 50 meter vrije slag.

Antoinette Kant eindigde eerste op de 25 meter vlinder en vrije slag, en er was voor haar een tweede plaats op de 50 meter vrije slag. Er was een eerste plaats bij de estafette 4 x 25 meter rugslag deze werd gezwommen door Jobina, Dick, Antoinette en Rene.

Nico Swart behaalde een eerste plaats op de 100 meter vlinderslag en was op deze afstand sneller dan ooit, voor hem was er een tweede plaats op de 50 meter schoolslag en een derde plaats op de 25 meter vrije slag.Deel dit bericht met je vrienden!