Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Roparun Team Almkerk klaar voor de start'
07mei 2018

Roparun Team Almkerk klaar voor de start

ALMKERK - De afgelopen maanden organiseerde Team Almkerk allerlei evenementen en sponsorwerving voor het goede doel: de Roparun.

Het geld van de Roparun gaat naar diverse initiatieven om het leven van mensen die kanker hebben (en hun families) wat aangenamer te maken. Het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Inmiddels is er door het team al weer een mooi bedrag binnen gehaald en zit ook de laatste teamtraining er op. Team Almkerk is er klaar voor.

Zaterdag 19 mei staat het team aan de start van hun zevende Roparun-avontuur. Dit keer vertrekken zij niet vanuit Parijs, maar vanuit Hamburg. Een nieuwe uitdaging en ook nog eens 40 kilometer verder dan Parijs (567 kilometer).
De Almkerkers zullen die zaterdag in Hamburg om 14.36 uur van start gaan. In estafettevorm en onder begeleiding van de fietsers rennen de lopers terug naar Rotterdam. Het team verwacht maandag (2e pinksterdag) rond 17.30 uur te finishen op de Binnenrotte in Rotterdam. Rond 20.00 uur hopen zij terug te zijn in Almkerk en zullen zij worden ontvangen in Het Verlaat.

Omdat de Hamburg-route relatief dicht langs “thuis” loopt, is het dit jaar mogelijk het team tijdens een “meet & greet” een hart onder de riem te steken en aan te moedigen voordat zij aan hun laatste etappe naar Rotterdam beginnen. Deze meet & greet vindt plaats in Alblasserdam.

Wil je het team volgen tijdens de route? Dit kan met de Roparun-app; je volgt dan team 280.
Houd voor de exacte tijden en eventuele wijzigingen de facebookpagina van Team Almkerk in de gaten: www.facebook.com/TeamAlmkerk

De tijden:
Vrijdag 18 mei, 12.30 uur: uitzwaaien Team Almkerk (Het Verlaat in Almkerk)
Zaterdag 19 mei, 14.36 uur: start Roparun (Hamburg)
Maandag 21 mei , 15.00 uur: meet & greet  (V.V. Alblasserdam, Vinkenpolderweg 251 Alblaserdam)
Maandag 21 mei, 17.30 uur: finish (Binnenrotte Rotterdam)Deel dit bericht met je vrienden!