Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'LR & PC Oudendijk organiseert dressuurwedstrijd' Daphne Hartog uit Nieuwendijk op haar paard Hielkje tijdens een dressuuroefening.
19apr

LR & PC Oudendijk organiseert dressuurwedstrijd

OUDENDIJK / WERKENDAM: Landelijke Rijvereniging en Ponyclub (LR & PC) Oudendijk organiseert op zaterdag 19 mei aanstaande een dressuurwedstrijd bij Stal Brons aan de Monnikenhoef in Werkendam. De vereniging verwacht dat deze dag, evenals voorgaande jaren, opnieuw een sportief succes zal worden.

Op de wedstrijddag wordt met paarden en pony’s gestart in diverse klassen die varieren van beginnersproeven tot de zware klasse bij de amateurs.

Tijden
De wedstrijd begint ’s morgens en zal in de loop van de middag afgelopen zijn. De exacte tijden zullen nader bekendgemaakt worden. Een en ander is uiteindelijk afhankelijk van het aantal inschrijvers. De inschrijving ging open op 17 april jl. Wie mee wil doen, surft naar www.mijnknhs.nl

De vereniging hoopt dat het opnieuw een leuke en gezellige dag wordt, waarbij sportiviteit en plezier hoog in het vaandel zullen staan.

Dressuur
Tijdens een dressuurwedstrijd worden proeven gereden. Voor elk onderdeel in de proef krijgen de deelnemers punten. Wie gemiddeld meer dan zes punten per onderdeel haalt, heeft een winstpunt. Er kunnen in een proef maximaal drie winstpunten gehaald worden.
Wie tien winstpunten heeft in zijn of haar klasse, kan promoveren naar een hogere categorie.

Sponsoring
Natuurlijk vallen er ook prijzen te winnen. De leden van de vereniging benaderden een groot aantal sponsors om de wedstrijd mogelijk te maken waardoor er leuke prijzen beschikbaar zijn. De sponsoring maakt ook andere activiteiten mogelijk zoals verschillende clinics en een ponyspelmiddag.Deel dit bericht met je vrienden!