Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zwemvereniging Den Doorn stopt' Het ontreken van ledengroei is de reden dat de vereniging ophoudt te bestaan.
14apr

Zwemvereniging Den Doorn stopt

ALMKERK - NIEUWENDIJK : Zwemvereniging (ZV) Den Doorn zal per 4 juni aanstaande ophouden te bestaan. Dit besluit is door de leden genomen na voordracht van het bestuur en trainers op de ledenvergadering van 2 maart 2018.

Het bestuur laat weten: ‘Helaas was dit een moeilijk besluit, daar velen met plezier de vereniging hebben ondersteund en er actief zijn geweest. Juist voor degene die er veel tijd en energie in hebben gestoken is dit een teleurstelling. Het is jammer dat na bijna 45 jaar het doek helaas dan toch moet vallen.’

Besluit

De reden is de terugloop van leden de laatste jaren, zodanig dat er geen volwaardige wedstrijdploeg meer bestond. Dit is met het oog op de toekomst ook financieel  niet te dragen. Ook door de terugloop van vrijwilligers en dr invulling van het bestuur werd dit besluit genomen.

De laatste training vindt plaats op 11 mei. Het wedstrijdseizoen wordt nog wel afgemaakt en met de regiokampioenschappen op 2 en 3 juni komt er dan daadwerkelijk een einde aan het bestaan van ZV Den Doorn. De leden, die actief blijven zijn persoonlijk begeleid en ondergebracht bij de omliggende zwemverenigingen in de regio. ‘Dit is in goed overleg gegaan en wij willen dan ook deze verenigingen bedanken voor hun inzet en we hopen dat de zwemmers daar snel hun plek zullen vinden en het naar hun zin zullen krijgen.’

Afhandeling

Het bestuur zal verder de administratieve en financiële afhandeling doen totdat alle zaken zijn afgehandeld. Dit kan ongeveer 1 jaar in beslag nemen en zal in overleg gaan met de KNZB. Voor vragen kunt u contact opnemen bij de  secretaris@zvdendoorn.nl of penningmeester@zvdendoorn.nlDeel dit bericht met je vrienden!