Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jonge zwemmers ZVDO’74 doen het goed in SwimCup' Jet Kamphuis, Julia Kant en Jens Westerlaken begonnen alle drie met 50m vlinderslag.
12apr

Jonge zwemmers ZVDO’74 doen het goed in SwimCup

ANDEL - Drie jonge zwemmers van ZVDO'74 deden afgelopen weekend mee aan de RanomiSwimCup in den Haag. Deze wedstrijd werd gezwommen tussen de SwimCup in. Aan de SwimCup doen alle topzwemmers van Nederland mee, zoals Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk en Kyle Stolk.

Jet Kamphuis, Julia Kant en Jens Westerlaken begonnen alle drie met 50m vlinderslag. Ze zwommen voor het eerst in een 50m bad en op deze afstand werden goede tijden gezwommen.

De 100m vrije slag was de tweede afstand voor Julia en Jet. Zij bleven dicht bij hun persoonlijk record (uit het 25m bad) en konden dus tevreden zijn. Daarna kwam de 100m vlinderslag voor Jet en Jens. Een zware afstand, zeker nu, omdat zij nooit in een 50m bad trainen. Ondanks dat hebben ze allebei deze afstand netjes gezwommen en kunnen terugkijken op een goede race.

Genieten

De laatste afstand voor Julia was de 50m vrije slag. Zij was goed op dreef en verbeterde haar persoonlijk record met 1 seconde en was hier erg blij mee. Met deze tijd komt zij dicht bij de limiettijd die zij wil halen om mee te doen aan de regiokampioenschappen. Jens sloot met de 50m vrije slag het laatste programma af van deze RanomiSwimCup en deed dit in een hele mooie tijd en evenaarde zijn persoonlijk record.

De wedstrijd zat erop voor deze drie zwemmers van ZVDO'74 en na afloop konden ze nog op de tribune genieten van de SwimCup finales met de Nederlandse toppers.Deel dit bericht met je vrienden!