Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena Regatta roeit gestaag de regio door' Bij de bijeenkomst van team Sleeuwijk was ook belangstelling vanuit Aalburg.
26mrt

Altena Regatta roeit gestaag de regio door

WOUDRICHEM - SLEEUWIJK - ALTENA - De Stichtign Altena Regatta gaat gestaag door. Na een eerdere eerste bijeenkomst in de regio werd nu ook Sleeuwijk aangedaan. Ook daar werd belangstelling getoond voor de bouw van een eigen skiff.

Bij de eerste bijeenkomst van team Sleeuwijk was ook belangstelling vanuit Aalburg.

Na de kennismaking met de St. Ayles Skiff werd meteen geroeid. 'De mannen hebben er zin in om de roeisloep te bouwen'. Aldus de stichting.

Bouwlocatie
"Er wordt een bouwlocatie bekeken en we zijn benieuwd of er bedrijven in Sleeuwijk hun naam willen verbinden aan de Altena Regatta. En uiteraard zijn er nog roeiers en organisatietalenten welkom om aan te sluiten."

Eén roeisloep (St. Ayles Skiff) per Altena-kern wil men als zelfbouwpakket gaan leveren. Kosten ongeveer 5000 euro, voor de helft bijeengebracht door de deelnemende dorpen.

Voor wie wil, de contactpersoon is Martin Geenen en te bereiken via 0654 798 763.

Stichting Altena Regatta: 'De bedoeling is dat plaatselijke verenigingen, bedrijven en onderwijs, in samenwerking met gemeente en stichting, werkend vanuit een living lab de handen ineenslaan om de skiff te bouwen, roeitrainingen en regatta's te gaan organiseren. Dat laatste bij toerbeurt op 'eigen water'.

Aanmelden kan ook op altenaregatta@xs4all.nl'

Zie ook:
Altena Regatta barst van ambitie en gaat er komen (do, 1 mrt 2018)
Altena Regatta kan niet wachten ... (ma, 22 jan 2018)
Stichting Altena Regatta steekt van wal (vr, 27 okt 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!