Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meerkamp zwemmen levert, naast winnaars, veel tijdwinst op' De kds zwommen stuk voor stuk mooie tijden ...
25feb

Meerkamp zwemmen levert, naast winnaars, veel tijdwinst op

ANDEL - Op zaterdag 24 februari hiedl ZV Den Doorn de derde meerkamp minioren, junioren en senioren in AquaAltena. In het bad in Andel noteerden de meeste zwemmers één of meerdere tijdsverbeteringen. En natuurlijk waren er volop winnaars.

Jansje de Ridder werd tweede op de 25 meter vlinderslag en derde op de 100 meter vrije slag. Luca Vollebregt had een persoonlijk record op de 25 meter vlinderslag en voor hem was er een tweede plaats op de 100 meter vrije slag. Koen Schouten had de derde plaats op de 25 meter vrije slag en een persoonlijk record op de 25 meter vlinderslag.

Marlou voor den Dag zwom tevens een persoonlijk record op de 25 meter vlinderslag en was 2 seconden sneller op de 25 meter vrije slag.

Sander voor den Dag was eerste op de 50 meter schoolslag met een persoonlijk record en had een gedeelde eerste plaats op de 50 meter vrije slag waar hij een tijdsverbetering had met een kleine seconde. Roos Suppers werd tweede op de 100 meter vlinderslag en zwom ruim 5 seconden van haar tijd af.

Kevin Kant behaalde een tweede plaats op de 50 meter schoolslag. 

Floor van Dijk werd eerste op de 100 meter vlinderslag en was op de 50 meter vrije slag iets sneller dan ooit. Lars Branderhorst behaalde twee maal de derde plaats, zowel op de 50 meter rug en vrije slag en op beide slagen was hij 3 seconden sneller dan ooit. Nicole Boogerd werd eerste op de 50 meter vrije slag en was daarmee 1 seconde. sneller dan ooit en een tweede plaats behaalde ze op de 50 meter rugslag. Hanna de Graaf werd eerste op de 50 meter vrije slag en derde op de 50 meter rugslag, op beide afstanden was er voor haar tijdswinst. Nina Vollebregt behaalde een derde plaats op de 50 meter vrije slag.

(Foto ZV Den Doorn)Deel dit bericht met je vrienden!