Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'AquaAltena reageert op stopzetting exploitatie' ‘Subsidie is onvoldoende voor een gezonde bedrijfsvoering’.
17feb

AquaAltena reageert op stopzetting exploitatie

ANDEL - Zwembad AquaAltena reageert op het verspreide persbericht door de gemeenten inzake de stopzetting van de exploitatie door Sportfondsen Andel per 1-1-2019. Onderstaand de reactie.

“Gisterenavond (16-2 red.) is er een persbericht verspreidt door de gemeenten Aalburg en Woudrichem. Hierin wordt aangegeven dat Sportfondsen Andel de beide gemeenten heeft laten weten dat het per 1 januari 2019 stopt met de exploitatie van AquaAltena. Helaas is de subsidie die verstrekt is, tegen de verwachtingen van 2014 in, niet voldoende gebleken om een gezonde en duurzame bedrijfsvoering te bewerkstelligen. Gisteren is hierover het personeel van het zwembad geïnformeerd.

Wat betekent dat voor onze gasten? Voorlopig helemaal niets. Iedereen kan tegen de huidige voorwaarden gebruik blijven maken van het binnen- en buitenbad. Zwemlessen blijven op hetzelfde hoge niveau gehandhaaft en alle huidige zwemtijden, tarieven en diensten blijven gewoon bestaan. Ook na 1-1-2019.

Om te zorgen dat de exploitatie van zwembad AquaAltena ook na 1 januari 2019 doorloopt, zal er een aanbesteding van de exploitatie plaatsvinden. Vereiste bij deze aanbesteding is dat de toekomstige exploitant het huidige personeel overneemt, abonnementen door laat lopen en de activiteiten van de verenigingen en andere huurders die nu van AquaAltena gebruik maken onderdak blijft bieden.

Met deze mededeling hopen wij eventuele vraagtekens en twijfels te hebben weggenomen. Wij zullen onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau houden en streven naar veel zwemplezier waarin onze gasten veilig, schoon en tevreden gebruik maken van het geweldige zwembad AquaAltena.

Sportieve groet, namens management en directie van Sportfondsen Andel B.V.”

Zie ook:
Sportfondsen Andel zegt exploitatie AquaAltena op (do, 15 feb 2018)
AquaAltena betaalt huurschuld van 4 ton als Aalburg 'schuift' (wo, 7 dec 2016)
AquaAltena heeft te kampen met tegenvallende resultaten (ma, 22 feb 2016)
AquaAltena blijft een grote uitdaging (wo, 10 jun 2015)
Gemeentebelangen stelt vragen over 'geklungel' rond AquaAltena (do, 17 jul 2014)
AquaAltena gekraakt en Te Koop gezet (ma, 14 jul 2014)
Bouw zwembad AquaAltena in eindfase (wo, 23 apr 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!