Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe tenues voor BC Waldric' Iedereen is welkom bij de presentatie van de nieuwe tenues.
11nov 2017

Nieuwe tenues voor BC Waldric

WOUDRICHEM - Een uniek moment in de historie van Basketball Club Waldric: volgende week woensdagavond 15 november ontvangen vier dames/meisjes-teams tegelijkertijd nieuwe basketball tenues.

De afgelopen weken is de sponsorcommissie van BC Waldric druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren om een eerste stap te zetten richting een frisse look voor de club. Ook de leden zelf droegen hun steentje bij in deze zoektocht. Alle verwachtingen werden overtroffen toen het mogelijk bleek om de gehele dameslinie van BC Waldric in het nieuw te steken.

De gelukkige teams VSE1, VU20, VU18 en VU14 krijgen op woensdag hun nieuwe tenues uitgereikt. Gekozen is voor speciale damesmodellen met smallere shirts en kortere shorts. Om deze moderne variant een nostalgisch tintje te geven, gaat Waldric wat betreft de kleurstelling terug in de tijd. De oorspronkelijke clubkleuren zijn namelijk zwart en rood en daarom zullen de dames/meisjes-teams vanaf volgende week te bewonderen zijn in zwarte tenues met rode accenten.

Uitgenodigd
BC Waldric: 'Graag nodigen wij iedereen uit om volgende week woensdag 15 november bij de presentatie van de nieuwe tenues aanwezig te zijn. Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom in sporthal 't Rondeel in Woudrichem.'Deel dit bericht met je vrienden!