Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stroke Play 2017 levert zes winnaars op' Wie maakt de beste scores in het spel tegen de baan ...
18jul 2017

Stroke Play 2017 levert zes winnaars op

ALMKERK - Karin Mars, Jasper Welten, Robbert van Dijken, Fientje Bax, Rene Stoelhorst en Jolanda Wedzinga zijn de winnaars van clubkampioenschappen Strokeplay 2017 die het afgelopen weekend gespeeld werden. Het weer was goed en de spelmomenten spannend.

Bruto Strokeplay wordt op Golfpark Almkreek eenmaal per jaar gespeeld. Het gaat er dan om wie de beste scores maakt in het spel tegen de baan.

Eén van de winnaars, Fientje Bax, laat weten: 'De eerste ronde loop je redelijk ontspannen en ben je met je eigen spel bezig. Wanneer je voor de tweede keer met de beste drie van dat moment de baan in gaat, verandert er veel. Om dan je eigen spel te blijven spelen en jezelf niet laat verleiden tot vreemde acties, omdat je medespeler 3 punten ‘voor’ staat, vergt mentaal veel van je.'

Bij de foto (vlnr): Karin Mars, Jasper Welten, Robbert van Dijken, Fientje Bax, Rene Stoelhorst en Jolanda Wedzinga.Deel dit bericht met je vrienden!