vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

WSV Roeien scoort zilver in Noord-Ierland

26 juli 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  STRANGFORD LOUGH: WSV Roeien doet het goed in Noord-Ierland, op het WK Roeien. Het team under 19 mixed scoorde maar liefst zilver op het WK St Ayles Skiff roeien. Daar moest uiteraard op gedronken worden.

WSV Roeien is bij de Skiffieworlds 2016 waar de Woerkummers hun prestatie van 2013 willen evenaren. Inzet is om opnieuw als beste continentale roeiploeg acte de presence te geven.

Woerkummer Kees van Vugt laat bij de foto weten: 'Onze mannen met de geweldige jonge dames van Eastern ARC uit Edinburgh Scotland. Onder leiding van Cox (stuurman) Edny Van Den Broek hebben ze vandaag in de St Ayles Skiff "Skelf" de zilveren medaille gepakt tijdens de Worlds in de mixed under 19. Een voorbeeld voor onderlinge integratie binnen Europa. Hulde, hulde, hulde!'

Vruchten
Het lijkt erop dat al het harde werken van de achterliggende weken om de skiffs én de mannen in topconditie te krijgen, hun vruchten hebben afgeworpen.

Skiffie worlds wordt gehouden van 25 tot 30 juli in Strangford Lough Co Down, in het Delamont Country Park, Killyleagh, County Down voor wie het  allemaal precies wil weten.

(Foto WSV Roeien)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.