donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Geslaagde hengeldag Alm en Biesbosch

1 juni 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 28 mei, de nationale hengeldag 2016 viste Fedratie De Alm en Biesbosch traditiegetrouw de koppelwedstrijd Junior-Senior. Dit keer waren er wat minder deelnemers door het samenvallen van meerdere evenementen. Een aantal jeugdleden nam deel aan de teamwedstrijd van Sportvisserij NL. De organisatie kan nietemin terugkijken op een geslaagde nationale hengeldag.

De 28 deelnemende koppels waren op tijd voor een plaatsnummer in het clubHuis van HSV Groot Woudrichem. Daarna werd snel vertrokken naar het e viswater rondom de kastelen van Woudrichem.
In het begin werd snel wat vis gevangen, maar daarna was het al snel erg stil op de meeste plaatsen. Op enkele plekken werd wel door gevangen en daar kwamen dan ook de hogere gewichten vandaan. In het C-vak werden diverse grote vissen verspeeld. Om 15.30 uur werd gestopt en konden de weegploegen hun werk doen.

In het OVO-gebouw te Oudendijk werd de prijsuitreiking gehouden met loterij. Er waren veel prijzen en bijna iedereen kon wel met een extra prijs naar huis.

In totaal werd 23.609 gram gevangen.De winnaars van deze editie waren Yaron Musters en Fred Metz van HSV Groot Woudrichem met 2.211 gram.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.