vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Hans van Gameren dankt GRC14 en supporters voor hun steun

17 februari 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - GRC'14-trainer Hans van Gameren werd getroffen door een hartinfarct. dankt GRC14 en supporters voor hun steun middels odnerstaande brief. De redactie plaatst die in zijn geheel...

Zo’n vier  weken geleden werd ik getroffen door een hartinfarct. In het Sint Antonius ziekenhuis te Nieuwegein ben ik gedotterd en zijn er twee stents geplaatst. Nu volg ik twee keer per week een revalidatieprogramma en het gaat gelukkig heel goed. Vanaf dinsdag 16 februari mag ik weer mijn werkzaamheden oppakken zowel op de zaak als op het voetbalveld.
Ik kijk er naar uit om na mijn dagelijkse werkzaamheden ook weer 's’avonds op het trainingsveld te staan. Heerlijk tussen de spelers in wat mij altijd al een goed en zeer vertrouwd gevoel heeft gegeven.

Tijdens en na mijn verblijf in het ziekenhuis ben ik op een geweldige manier gesteund en verrast door de vele supporters, ouders, hoofdbestuur, jeugdbestuursleden, collega trainers, scheidsrechters, leiders, grensrechters, verzorgers, (oud) 1e elftalspelers van diverse voetbal en scheidsrechterverenigingen uit de regio. Dit door o.a. de vele beterschapskaarten, mails, sms’jes, telefoontjes, bloemen, vaantjes, huisbezoeken en de prachtige fruitmanden die ik mocht ontvangen.

Het lukt mij niet om al deze mensen van uw vereniging op korte termijn persoonlijk te bedanken. Daarom wil ik het via deze mail doen.
Het heeft mij en mijn gezin heel veel goed gedaan, dank u wel!!!

Rest mij nog u allen een mooi en sportieve voortzetting van dit voetbalseizoen toe te wensen. Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer op één van de vele voetbalvelden in de regio!'

Lees meer over:

GRC'14 Hans van Gameren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.