donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rosalie 't Lam plaatst zich voor regiofinale Amsterdam

16 maart 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Rosalie 't Lam uit Giessen heeft zich afgelopen zaterdag tijdens de tweede rayonvoorronde kunnen plaatsen voor de regiofinale in Amsterdam. Met een puntentotaal van 52.550 behaalde zij de zilveren medaille. Rosalie turnt bij S.V. Hamarithi in Aalst waar zij uitkomt op Pupil 2 niveau D1.

In de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan Rosalie. Met gezonde zenuwen startte ze op het toestel "brug" waar ze in het begin van het seizoen nog moeite mee had. Op dit moment is haar oefening helemaal af en behaalde ze één van de hoogste scores die ze ooit op dit toestel heeft behaald. Het toestel "balk" moest Rosalie helaas één keer verlaten, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt op vloer. Hier behaalde zij een monsterscore van maar liefst 14.600 en nam daarme een flinke voorsprong op de andere turnsters. Het toestel "sprong" is het favoriete toestel van Rosalie en moest dus voor een probleemloze afsluiter zorgen. Voor haar streksalto kreeg ze een 13.800. 
 
De turnster kreeg de zilveren medaille omgehangen en heeft zich hiermee rechtstreeks geplaatst voor de regiofinale op 25 april in Amsterdam.

Lees meer over:

turnen Rosalie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.