vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Route Serious Request Rondje Altena gewijzigd

26 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Opnieuw zal WSV Roeien op 13 december het rondje Altena roeien voor de liefhebbers van kou, afzien en het groot hart. Want als altijd roeit de vereniging voor Serious Request en steunen zij daarmee een goed doel. Dat komt vast goed. Alleen de route is gewijzgd, zo laat WSV Roeien weten. Dit vanwege de herstelwerkzaamheden aan de Andelse sluis.

'Er is een wijziging in de route voor Serious Request opgetreden door de reparatie aan de Wilhelminasluis te Andel. Hierdoor zal de tocht dit jaar via Dordrecht, Moerdijk en terug via de Biesbosch en Werkendam naar Woudrichem gaan. Totale lengte van de DrechtenTocht is 75 kilometer. Wederom worden blaren gegarandeerd.'

Serious Request
De zender 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. 3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

WSV Roeien speelt hier op in.

(Archieffoto WSV Roeien)

 

Zie ook:

Lees meer over:

Serious Request WSV roeien
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.