donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Golfpark Almkreek sluit zich aan bij Blue Green

5 november 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Blue Green - met 95 golfbanen in beheer (exploitatie en franchise) de grootste golfbaanexploitant in Europa - heeft nu naast een samenwerking met zes andere golfbanen in Nederland ook een overeenkomst gesloten met Golfpark Almkreek om het management te gaan voeren. Per 1 januari 2015 sluit Golfpark Almkreek in Almkerk zich aan bij Blue Green.

Eigen identiteit
“Natuurlijk behoudt Golfpark Almkreek de eigen identiteit en aan de eigendomssituatie verandert niets.” Almkreek staat bekend als een kwalitatief hoogwaardige golfbaan en dat zal het ook blijven. Maar kennis wordt straks gedeeld met de andere Blue Green golfbanen en gezamenlijk wordt er gezorgd voor de marketing en het aanbieden van het product aan de markt. “Al met al levert dat een aanzienlijke verbetering in het rendement van de aangesloten golfbanen”, aldus Peter Hoogcarspel, directeur Blue Green International.

Ledenvoordeel
Het aansluiten bij Blue Green heeft niet alleen voordelen voor het park zelf. Ook krijgen de leden van Golfpark Almkreek onder andere korting op alle andere Blue Green golfbanen in Europa. Deze banen bevinden zich in Frankrijk (76), Spanje (3), België (10) en Nederland (6).

Lees meer over:

golfpark kreek blue green
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.