donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Sponsorcontract Tussen de Rivieren en Rabobank verlengd

20 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Het sponsorcontract van Stichting Tussen de Rivieren en Rabobank is voor drie jaar verlengd. Dit jaar werd voor de 10e keer het Rabobank Tussen de  Rivieren Toernooi gespeeld. Afgelopen woensdag ondertekenden beide partijen het contract.

Johan Verweij, directeur Particulieren van Rabobank Altena, en voorzitter Denis Vos tekenden het nieuwe sponsorcontract. De komende drie jaar kan Stichting Tussen de Rivieren op ondersteuning van de Rabobank rekenen.

Samen sterker
Sport verbind en samen ben je sterker. Dat geldt ook voor deze stichting. Negen tennisverenigingen uit het Land van Heusden en Altena bundelden hun krachten en richten deze stichting op. Het doel: jeugd actief laten zijn op het gebied van tennis. Jaarlijks organiseren zij het Rabobank Tussen de Rivieren Toernooi. Jeugd uit het Land van Heusden en Altena neemt het tegen elkaar op tijdens dit toernooi. Ook voor nieuwelingen is  het mogelijk om kennis te maken met de sport. Rabobank steunt sport in de breedte, tennis hoort daar zeker bij.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.