donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem loopt voor Grote Clubactie

9 september 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zoals elk jaar zullen er in september ook in Woudrichem weer huis aan huis loten worden verkocht voor de Grote Clubactie. Een groot gedeelte van de opbrengst van deze loten komt ten goede aan de vereniging die de loten verkoopt.

Ook dit jaar zullen er door onder andere de D-, E- en F- pupillen van VV Woudrichem loten worden aangeboden. De opbrengst van de loten wordt besteed aan het jeugdwerk binnen deze vereniging.

Prijzen
Alle lotenkopers kunnen dit jaar weer mooie prijzen winnen , maar ook voor onze beste lotenverkopers zijn er prijzen te winnen.( waaronder een prijs beschikbaar gesteld door Horloge.com)

Het officiële landelijke startsein voor deze verkoop is door de organisatie vast gesteld op zaterdag 13 september. Omdat het elk jaar weer voorkomt dat er verenigingen zijn die vooruitlopend op dit tijdstip al met de verkoop beginnen heeft de organisatie alle deelnemende verenigingen verzocht uit solidariteit niet voor 13 september a.s. met de verkoop te beginnen.

Gediskwalificeerd
Omdat het streven van de organisatie is om alle verkopers gelijke kansen te geven wordt eerder starten gezien als zeer onsportief gedrag en lopen deze verenigingen het risico voor deze actie te worden gediskwalificeerd. 'Verzocht wordt daarom uw loten zeker niet voor 13 september a.s. te kopen. Wij hopen ook dit jaar samen met uw steun van deze actie weer een groot succes te maken', aldus de Jeugdcommissie van Voetbalvereniging Woudrichem.

Lees meer over:

Voetbal sport grote clubactie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.