vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Den Uyl Open nat maar geslaagd

3 september 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De zaterdag was erg nat, maar gelukkig kon de finale van het Den Uyl Open in het zonnetje gespeeld worden.

De bijna tachtig deelnemers aan dit golftoernooi speelden in verschillende categorieën. Maarten Fokker werd, na een spannende play off tegen Willem Bouman, winnaar in categorie 1. In categorie 2 was de winnaar Peter van Pelt. Hij mocht zijn eigen gesponsorde prijs in ontvangst nemen: een golfreis naar Portugal. Sportief als het hele toernooi was, ruilde de eigenaar van Go4Golf reizen zijn prijs met de nummer 2, Bert van der Braassem. In categorie 3 won Sjaak Barendregt.