vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem in magazine VI

16 juli 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het voetbalseizoen 2013-2014 is a weer ten einde en de vakanties zijn zo'n beetje begonnen. Dan komt uit onverwachte hoek een leuk bericht voor VV Woudrichem binnen.

In de rubriek Nederland Voetballand in het meest gelezen sportblad van Nederland, Voetbal International (VI), staat een schitterende uitklapfoto van het mooiste voetbalveld van de regio: VV Woudrichem. In deze vaste rubriek in VI worden wekelijks éé van de vele duizenden voetbalvelden in Nederland op bijzondere wijze in beeld wordt gebracht. Dit keer dus het sportcomplex van VV Woudrichem.

Op de eigen site noteert de vereniging: 'Een groot deel van VI is bestemd voor de duur betaalde profs en de mooiste stadions, maar ook de amateurs komen zo nu en dan aan bod. In de 49e jaargang van VI (nummer 22) op bladzijde 48-49 vind je tussen onder andere Barcelona, Van Persie, Robben, Het Nederlands Elftal, Messi, Ronaldo, NAC etc. etc. ineens een uitklapfoto met daarop het hoofdveld van VV Woudrichem en aangrenzende speeltuin gemaakt tijdens de gewonnen competitiewedstrijd van ons eerste elftal tegen SSC ´55 uit Sprang Capelle.'

Ze zijn er - terecht - reuze trots mee in voetballend Woerkum!

KLIK hier voor dé foto...
 

Lees meer over:

Voetbal foto vv Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.