dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

ACKC wint in matige wedstrijd

17 december 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen weekend ging ACKC op bezoek in IJmuiden waar tegenstander DKC wachtte, een vrij onbekende tegenstander die met 5 punten in de middenmoot van de 3e klasse is te vinden. ACKC speelde absoluut geen beste wedstrijd, ondanks dat wonnen de Almkerkers met 13-19.

Dit keer had de van een blessure teruggekomen Frank Mommers plaats genomen op de reserve bank, om eventueel in de tweede helft weer wat speelminuten te maken. Voor hem was wederom Bart de Peuter opgenomen in de basis. Janneke Peek zette de Almkerkers via een vrije bal al snel op voorsprong, maar de voorsprong was snel weer verdwenen. DKV kwam na tien minuten zelfs op een 3-2 voorsprong. Er werden vaak slordige passes gegeven en het baltempo was veel te laag, het liep dan ook wat stroef in beide vakken.

Toch kreeg ACKC steeds meer grip op de tegenstander en kon via afstandsschoten van Janneke Peek en een vrije bal via Jelle van de Water een 4-7 voorsprong noteren, uiteindelijk werd de ruststand bepaald op 7-9.