dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Turnsters De Zilvermeeuw opgenomen in districtsselectie

26 september 2013 (door WoudrichemNet)

SLEEUWIJK / WOUDRICHEM - Eline Kanters (8 jaar) uit Uitwijk en Kiara de Kock (8 jaar) uit Woudrichem zijn opgenomen in de districtsselectie van Zuid-Holland. De turnsters die beiden trainen in sporthal De Jager, mogen komend seizoen een aantal keer trainen met topsportcoach Frank Louter.

Afgelopen zaterdag namen Eline en Kiara, samen met nog twee andere clubgenootjes deel aan de instroomtest. Hier werden ze getest op lenigheid, kracht en coördinatie, wat belangrijke eisen zijn om een goede turnster te worden. Beide meiden werden geprezen om hun technisch goede handstanden en lieten zien over voldoende kracht te beschikken.

In de Noord-Westerhal in Zoetermeer vinden vanaf 19 oktober de trainingen onder leiding van Frank Louter plaats.

Aanbod
C.S.V de Zilvermeeuw is een omni-sportvereniging en oorspronkelijk gevestigd in Sleeuwijk. De vereniging bestaat inmiddels ruim vijftig jaar en heeft zich ook uitgebreid naar Woudrichem. Wie wil kan voor verschillende sporten terecht die door ervaren trainers begeleid worden. Er wordt gesport op recreatief niveau en de selectiegroepen turnen en ritmische gymnastiek doen aan de competitie mee. De vereniging is voortdurend bezig om het aanbod uit te breiden.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.