donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wilty Schaap (VV Woudrichem) deelnemer aan NK FootGolf

4 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zondag 8 september vindt het Nederlands Kampioenschap (NK) FootGolf plaats op Golfbaan Spaarnwoude. Wilty Schaap, vaste speler van het eerste elftal van vv Woudrichem heeft zich voor deze happening als amateur gekwalificeerd en gaat het die dag opnemen tegen spelers zoals Frank en Ronald de Boer, Roy Makaay en Kenneth Perez. 

Er zullen dit jaar naar verwachting een veertigtal oud-profvoetballers meedoen aan het NK. De andere helft van het spelersveld bestaat uit amateurs. De amateurs komen voort uit de kwalificatietoernooien die afgelopen jaar hebben plaats gevonden. Schaap plaatste zich enkele maanden geleden middels een derde plaats tijdens een voorronde op Golfpark Almkreek.

Generale
Ter voorbereiding op komende zaterdag trok afgelopen zondag een delegatie Woerkumse FootGolfers met spelers uit het eerste en tweede elftal naar  België om daar aan het eerste Belgische FootGolf-toernooi mee te doen. Ook hier wist Schaap een prima resultaat te boeken door de Belgian Classics op zijn naam te schrijven. Een prestatie van formaat en een goede generale repetitie voor komende zondag.

(Foto VV Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.