Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV Woudrichem met de boot naar Brakel'
15apr 2013

VV Woudrichem met de boot naar Brakel

WOUDRICHEM - Woudrichem1 is met nog drie competitiewedstrijden in het vooruitzicht nog maar drie punten verwijderd van het kampioenschap. Het zou mogelijk zaterdag aanstaande - na 43 jaar - in Brakel dus zomaar kunnen gebeuren.

Het bestuur laat via de site van de Woerkumse voetbalclub weten: "En hoe gaan we naar onze Gelderse buren? Het kan zaterdag niet anders dan met d’n boot. In Woerkum ligt een grote boot klaar om zoveel mogelijk Woerkumse supporters te verschepen richting Brakel.

Alle supporters worden uiterlijk 12.45 uur in de kantine van v.v.Woudrichem verwacht vanwaar er in één grote groen-witte stoet richting D’n Bol wordt gelopen (voor mensen moeilijk ter been wordt uiteraard voor vervoer verzorgd). De kosten voor deze unieke “historische” gebeurtenis bedragen slechts 5 euro. Opgeven voor de boottocht doe je door je dinsdag- of donderdagavond aaanstaande (19.30- 21.30 uur) even in de kantine op de inschrijflijst te laten plaatsen (informeer achter de bar). Geef je dus in de loop van deze week zo snel mogelijk op want vol = vol .

Je mag deze unieke happening als voetbalsupporter niet missen en zorg er dus voor dat zaterdag a.s. de Groen-Witte Woerkumse Armada in alle staten van paraatheid is!! Dus: 12.45 uur in de kantine / 13.30 uur vertrek vanaf D’n Bol
."

UPDATE

De boot begint goed vol te lopen met aanmeldingen van Woerkumse supporters!! Zorg dat je er tijdig bij bent en koop dus zo snel mogelijk een kaartje voor de boot. Je wilt immers deze unieke gebeurtenis niet missen. Zolang de voorraad strekt, kan dat nog in de kantine van v.v. Woudrichem op donderdagavond 18 april a.s. tussen 19.30 en 21.30 uur en zaterdagochtend 20 april a.s. vanaf 11.30 uur.Deel dit bericht met je vrienden!